Om Hästfoder.se

Hästfoder.se är shoppen där ni hittar unika och högkvalitativa tillskott och foder till häst och även till hund, för många av oss hästägare har ju även en eller flera fyrfota vänner i mindre storlek än vår häst. 

Vår specialitet är att söka upp och importera de produkter på världsmarknaden som inte redan erbjuds här i Sverige och Skandinavien. Vi representerar väletablerade och ledande varumärken från världens alla hörn, såsom Australien, Malaysia, Irland, Spanien, England och Tyskland. Vi väljer att handplocka de foder och tillskott från dessa, som inte redan har någon motsvarighet på den Svenska marknaden, det vill säga; på Hästfoder.se finner du det absolut bästa marknaden erbjuder för din häst!

Vidare är vi på Hästfoder.se väldigt noga med kvaliteten och framställning av de foder och tillskott vi erbjuder, som kund kan du vara säker på att de varumärken vi representerar håller absolut högsta kvalitet av råvaror, paketering samt behandling för optimalt näringsupptag.

Hästfoder.se öppnade våren 2016, men vår erfarenhet sträcker sig långt tillbaka i tiden. Vi har representerat några av våra varumärken sedan 2007 och har knutit kontakter med veterinärer och forskare över hela världen sedan dess för att hitta de bästa och mest innovativa foder och tillskott världen har att erbjuda. Vi strävar alltid efter att ta del av nya erfarenheter i ämnet hästens näringslära och till vår hjälp har vi några av världens ledande professorer och veterinärer såsom Dr. Ray Biffin från Australien samt Dr. Catherine Dunnett från England för att nämna två.

Jag som startat och driver Hästfoder.se heter Nina Hammarström och min bakgrund är minst sagt diversifierad. Jag har ridit och utbildat hästar i hoppning så länge jag kan minnas, jag har själv tävlat svår klass på internationell nivå. Jag har utbildat mig i Lund och Sydney i ekonomi och marknadsföring samt inom fitness och hälsa. Jag har personligen kontakt med många av väldens ledande ryttare, tränare och veterinärer inom ridsportens och kapplöpningssportens toppskikt i egenskap av rådgivare och dietist. Jag hoppas att ni som besöker Hästfoder.se tar kontakt med mig om ni har frågor eller funderingar över hur ni ska fodra era fyrfota kamrater! Väl mött!

Nina Hammarström

Scandinavian Equine Nutrition AB
Sandfjärdsgatan 9
120 57 Årsta

Telefon: 070-5592822

Mail: info@hastfoder.se 

Organisationsnummer: 556547-9143