Vilken galen vecka det blev!!!

Vilken galen vecka det blev!!!

Jag har knappt hämtat mig från Falsterbo Horse Show 2016 än, vilken intensiv vecka det blev!! Hästfoder.se montern var en hit, ständigt besökt av legender inom hoppsporten såsom George Morris, Rolf-Göran Bengtsson, Doda de Miranda, Henrik von Eckermann med flera. Platsen jag har fått två år i rad nu, precis utmed ryttargången in till stora gröna banan, är fantastisk, perfekt läge för att följa framhoppningen och samtidigt kunna se de som tävlar.

Falsterbo är en unik tävling eftersom den pågår under hela tio dagar. Det är perfekt att ha tid att verkligen gå igenom ryttarnas hästar en efter en, ta del av deras funderingar kring prestation och kost, svara på frågor som har kommit upp under första delen av året och diskutera vad vi kan ändra framöver. Jag jobbar med många av toppskiktets ryttare och försöker hjälpa dem att hitta lösningar för speciella individer som kanske har svårt att hålla hull eller är stressade till exempel. 

Den produkten som det var absolut mest efterfrågan på i Falsterbo var Equiphyt Sport, spirulina av högsta möjliga kvalité för häst och hund. Spirulina tillhör ju familjen "superfoods" och den vi erbjuder är verkligen en produkt i toppklass, jag har märkt fantastiska resultat på de hästar som äter Equiphyt, framförallt antiinflammatoriska och muskulära skillnader. 

Interviu med legenden George Morris


0 kommentarer

Kommentera

Observera att kommentarer modereras innan de publiceras