Nu lägger jag om konceptet på Hästfoder.se!

Nu lägger jag om konceptet på Hästfoder.se!

Jag har tänkt om. Min styrka är min unika kunskap om foder, tillskott samt hästens förmåga att tillgodogöra sig näringsämnen.

Min styrka ligger inte i frakter, distribution, lager och hantering.

Jag kommer fortsätta ha de unika produkter som jag inte kan få andra foderleverantörer att ta med i sin portfölj, för jag vet vad de produkterna kan åstadkomma, vilka resultat de kan generera och jag vill givetvis inte svika mina oerhört lojala kunder. Men framöver vill jag fokusera på skräddarsydda lösningar för hästar med kostrelaterade problem. Det kan vara allt från beteendemässiga problem när man rider eller hanterar hästen, till muskulära problem eller problem med hudirritationer, hovkvalitet etc. Listan på problematik hos hästar som faktiskt i grunden kan lösas med en bättre balanserad kost är väldigt lång. 

Jag ser fram emot att börja blogga och delge information på ett lättförståeligt sätt till er hästägare, för en sak vet jag helt säkert; ni är många hästägare som bryr er väldigt mycket om era hästar och det är svårt att sålla i den djungel av information som finns tillgänglig.

Det här med foder kan kännas svårt, men jag vill skapa en plattform för en öppen dialog om just din häst, eller dina hästar, dina förutsättningar och hitta en lösning som passar er.

Välkomna att kontakta mig om ni har följdfrågor och håll utkik här för nya blogginlägg väldigt snart! Kram


0 kommentarer

Kommentera

Observera att kommentarer modereras innan de publiceras